Differences

This shows you the differences between the selected revision and the current version of the page.

freeciv 2012/12/05 14:38 freeciv 2012/12/05 14:38 current
Line 7: Line 7:
På knuth tester vi nå Freeciv 2.4 som longturn-spill. Her varer hver runde maksimalt et døgn. Det er et spesielt regelsett, der mange av reglene er inspirert av [[http://freeciv.wikia.com/wiki/Longturn]]. De viktigste endringene fra «vanlige» regler for enkeltspiller er: På knuth tester vi nå Freeciv 2.4 som longturn-spill. Her varer hver runde maksimalt et døgn. Det er et spesielt regelsett, der mange av reglene er inspirert av [[http://freeciv.wikia.com/wiki/Longturn]]. De viktigste endringene fra «vanlige» regler for enkeltspiller er:
-* Nybyggere, arbeidere og ingeniører har trippelt flytt. (Det vil også si at de bygger raskere)+  * Nybyggere, arbeidere og ingeniører har trippelt flytt. (Det vil også si at de bygger raskere)
-* Transportskip har generelt et ekstra flytt+ * Transportskip har generelt et ekstra flytt
-* Veteranenheter får ekstra flyttebonus+ * Veteranenheter får ekstra flyttebonus
-* Alle spillere kan bygge de fleste underverk+ * Alle spillere kan bygge de fleste underverk
-* Underverk har kun virkning på byer på samme kontinent+ * Underverk har kun virkning på byer på samme kontinent
-* Handelsruter er deaktivert+ * Handelsruter er deaktivert
For framtidige spill, bør vi vurdere disse reglene og evt om andre regler bør forandres på. For framtidige spill, bør vi vurdere disse reglene og evt om andre regler bør forandres på.
Line 30: Line 30:
==== Bli med ==== ==== Bli med ====
-* Last ned [[http://freeciv.wikia.com/|freeciv 2.4]] og installer en egnet klient (gtk2-klienten er den mest stabile)+  * Last ned [[http://freeciv.wikia.com/|freeciv 2.4]] og installer en egnet klient (gtk2-klienten er den mest stabile)
-* Join #civ på IRCnet for å vite hvordan du får opprettet brukernavn og passord+ * Join #civ på IRCnet for å vite hvordan du får opprettet brukernavn og passord
 
freeciv.txt · Last modified: 2012/12/05 14:38 by trondth
 
Wiki Syntax