Bil 1, hjemreise mandag

Håvard, Håkon, Kristian, Anders og Baronen

Bil 2, hjemreise tirsdag

Magne, Alexander, Wold, Jan Tore og Thomas

Opprinnelig plan

Det var i utgangspunktet tenkt å ha Brussel som base fra 4-7 september. Dette med et radisson SAS hotell til over €50 pr pers pr natt. Noen av oss syns dette var dyrere enn budsjettert med tanke på alternativene. Så vi har kartlagt, en alternativ reiserute. Før vi eventuelt går videre med å finne konkrete hoteller og diverse i de ulike stedene, må vi forhøre oss om dette er en idé som er intressant for flertallet. Vi har sett noe på priser, og det ser ut som det er endel hoteller med bra standard som er vesentlig billigere.

Hoteller

Reiseplan for turen F1 Spa 2008

Her er et forslag til hvilke steder vi kan besøke under F1-turen i september. Noen av oss har noen meninger om hva de ønsker å få med seg, så vi må forhøre oss med alle om hva de kunne tenke seg å gjøre. Noen har muligens lyst å besøke færrest mulig steder, og dermed slippe mye kjøring, mens andre er motsatt.

Her kommer et forslag med en rute som forsøker å besøke en god del land og steder, som vi finner intressante. Som dere kanskje ser har vi droppet nurburgring, og i stedet laget vår egen ring :) Ruten er lagt opp med stopp slik at vi ikke kjører stort lenger enn 3 timer om gangen (endel kortere turer). For detaljer, se nederst i reiseplan der alle stoppene står oppført.

  • 2 september: ankomst Tyskland og Frankfurt Hahn tirsdag 2 september klokken 1850. Forslaget er da å dra til Heidelberg (sør for Frankfurt) og ta en natt der. Heidelberg er en flott by som ligger i nærheten av Hahn, og vi har muligheten til å hente en av de reisende (awold). Da det er litt kort tid, vil nok dagen stort sett brukes til å spise et bedre måltid og leske seg med litt godt tysk øl.
  • 3 september: litt sightseeing i Heidelberg. Deretter tar vi turen til Luxembourg for litt mer sightseeing og en overnatting.

upload.wikimedia.org_wikipedia_commons_3_3d_heidelberg_20030918.jpg

  • 4 september: vi forsøker å stå opp litt tidlig for å kjøre til Paris. Her bør det være nok å gjøre/se, litt varierende for hvem som har vært der tidligere. Det er ekstremt enkelt å komme seg rundt i byen, da metroen der er veldig bra. Forslag til ting å se er jo Champs-Élysées med triumfbuen og dens fasinerende rundkjøring, Eifeltårnet, Sacré Coeur og Notre Dame. I bil 1 er det ytret et ønske om å dra til Brüssel istedet for Paris, og det ser da ut som vi kjører hver vår tur denne ene dagen.

upload.wikimedia.org_wikipedia_commons_thumb_3_39_champs-_c3_89lys_c3_a9es_from_arc_de_triomphe.jpg_800px-champs-_c3_89lys_c3_a9es_from_arc_de_triomphe.jpg upload.wikimedia.org_wikipedia_commons_e_e6_paris_night.jpg

  • 5 september: sikkert drittlei av franskmenn, og beveger oss mot Nederland og byen Maastricht. Denne byen ligger veldig bra plassert i forhold til reise til og fra Spa og tilbake til flyplassen. Vi velger å ikke være på Spa fredagen, da det ikke er noe spennende som skjer der da (mener vi som har vært på Formel 1 tidligere).

upload.wikimedia.org_wikipedia_commons_f_f5_img_2987.jpg wikitravel.org_upload_en_0_04_maastricht1_hb.jpg

  • 6 september: dagen går med på Spa, hvor vi ser kvalik, gp2 løp osv. og sikkert festivas ett eller annet sted senere. Jeg foreslår at vi kan dra til Liege f.eks for å se litt der.

upload.wikimedia.org_wikipedia_commons_c_c2_francorchamps01.jpg

  • 7 september: løpsdag, på kvelden kan vi sikkert finne på noe morsomt i en by i nærheten.

www.scigacz.pl_cache_imgs_750_gallery_sport_mmp_wyscigowe_motocyklowe_mistrzostwa_polski_ii_runda_2007_hostessa_bmw_sauber.jpg

  • 8 september: for de som skal hjem på mandag, så blir det å dra til flyplassen Frankfurt, for andre blir det dagstur/overnatting Brussel

upload.wikimedia.org_wikipedia_commons_9_90_ryanair.b737-200.ei-cnv.bristol.arp.jpg upload.wikimedia.org_wikipedia_commons_9_95_cinquantenaire.jpg

Reiserute

Bil 2:

F og A(som ikke synes, fordi den er under F) er flyplassen Frankfurt-Hahn her vi lander og henter leiebil før turen til Heidelberg.


Vis større kart

Bil 1:


Vis større kart

 
f1-2008.txt · Last modified: 2008/09/01 14:11 by chlunde
 
Wiki Syntax